Γάμοι

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Από μικρές λεπτομέρειες έως μεγαλόπνοα σχέδια, τίποτα δεν είναι πολύς κόπος για εμάς. Η εκδήλωσή σας θα προγραμματιστεί με αδιάλειπτη τελειότητα, διότι όλοι οι εμπλεκόμενοι, από τους διοργανωτές εκδηλώσεων μας, μέχρι και τους σεφ μας και το υπόλοιπο προσωπικό μας,είναι εδώ για να εξασφαλίσουν ότι η εκδήλωσή σας θα έχει τη χάρη, το στυλ, την εμφάνιση και την ποιότητα που σας αξίζει.

Excellence is not our goal, it is simply our standard…

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε μια πιο μοναδική και ξεχωριστή τοποθεσία για την πραγματοποίηση του γαμήλιου πάρτι σας. Η εκπληκτική θέα του Κτήματος στην θάλασσα της Μεσογείου, η θέα στο Ιερό της Αφροδίτης, τα πετρόκτιστακτίρια μας φτιαγμένα από πέτρα της περιοχής και ξύλο, αλλά και η μοναδικότητα που σας εξασφαλίζει η ιδιωτικότητα του Κτήματος μας, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, εξασφαλίζουν πως η ξεχωριστή μέρα του γάμου σας θα μείνει ευχάριστα αξέχαστη τόσο σε σας όσο και σε φίλους και συγγενείς…

Μπορείτε να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την γαμήλια τελετή σας στο αρχαίο εκκλησάκι της Παναγίας Οδηγήτριας που είναι ακριβώς απέναντι από το Κτήμα μας, μια εκκλησία του 12ου , με τοιχογραφίες που σώζονται από τον 16ο αιώνα.

Διαλέξτε ανάμεσα από μενού όλων των γούστων από τους εκλεκτούς μας σεφ. Επιλέξτε για την χαιρέτιση και το γαμήλιο δείπνο σας Κυπριακές ή πιο γκουρμέ γεύσεις, όλες φτιαγμένες με τα πιο ποιοτικά υλικά, σερβιρισμένες με στυλ που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

Στο Κτήμα Λιόπετρο μπορείτε να κάνετε τον γάμο των ονείρων σας… Κάντε την τελετή του γάμου σας ξεχωριστή για σας και τους καλεσμένους σας, μέσα σε ένα μαγευτικό, γαλήνιο, παραδοσιακό τοπίο με τις rusticπινελιές που χρειάζονται για να αναδείξουν την πολυτέλεια μέσα από την αρχαία Κυπριακή αρχιτεκτονική… Συνδυάστε την τελετή σας με εξαιρετικής ποιότητας καναπεδάκια, κοκτέιλ και φυσικά απολαύστε μερικά από τα καλύτερα μενού της Κύπρου, ειδικά φτιαγμένα στα μέτρα σας, χρησιμοποιώντας πάντα, μόνο τα καλύτερα υλικά… Οι επαγγελματίες wedding planners του Κτήματος μπορούν να αναλάβουν και να ετοιμάσουν τα πάντα για σας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ανησυχήσετε για τίποτα!

Για να συμπληρώσουμε την μοναδικότητα που επιζητάτε στο Κτήμα Λιόπετρο κάνουμε μόνο μια μόνο γαμήλια δεξίωση την ημέρα. Οπότε η μέρα είναι μόνο για σας…