Ποιοι Είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στα Κούκλια, στην αρχαία πρωτεύουσα της Κύπρου, στην γενέτειρα της Θεάς Αφροδίτης, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο και με εκπληκτική θέα στην Μεσόγειο θάλασσα, βρίσκεται το Κτήμα Λιόπετρο. Με τους όμορφους κήπους του και την γαλήνια, ήρεμη, μαγική του ατμόσφαιρα, το Λιόπετρο είναι ο πιο πρόσφατος ιδιωτικός, αποκλειστικός χώρος στην Κύπρο.

Στην καρδιά της Κυπριακής υπαίθρου, χτισμένο σε αρχαιολογικά εδάφη, το Κτήμα Λιόπετρο βρίσκεται εντόςενός εκ των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής περιόδου τα Κούκλια ήταν το κέντρο δραστηριοτήτων του «Κοινού Κυπρίων» μιας εθνικής θρησκευτικής οργάνωσης, υπεύθυνη μεταξύ των άλλων για την ετοιμασία και την διεξαγωγή τελετών για την Θεά Αφροδίτη, άλλους Θεούς και τον Αυτοκράτορα.

Το Κτήμα βασίζεται στην ριζική ανακαίνιση δύο παλιών αγροτικών κατοικιών, χρονολογίας του 16ου αιώνα. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια κατά το χτίσιμο του Κτήματος, χρησιμοποιώντας μόνο παραδοσιακά υλικά και τεχνικές.

When I saw you I felt in love, and you smiled because you knew

~ William Shakespeare ~

Στο Λιόπετρο μπορείτε να αφεθείτε στην γοητεία της παραδοσιακής Κύπρου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Προσφέρουμε απόλυτη ιδιωτικότητα και φιλοξενούμε μόνο ένα γαμήλιο πάρτι την ημέρα, προσφέροντας σε καθένα από τα ζευγάρια μας την αποκλειστικότητα που αξίζουν.

Όποια και να είναι η εκδήλωση, η περίσταση ή γιορτή που θέλετε διοργανώσετε, μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Από την μια η ηρεμία και η γαλήνη της Υπαίθρου και από την άλλη, μόλις 15’ μακριά από το ζωντανό και ιστορικό κέντρο της πόλης της Πάφου, με τα μπαρ του, τα μαγαζιά του, τα ξενοδοχεία του και τις σύγχρονες συγκοινωνίες του.

Μπορεί να είναι η Θέα της Μεσογείου που σου κόβει την ανάσα, αλλά είναι οι αφοσιωμένοι επαγγελματίες μας που κάνουν αξέχαστη κάθε εκδήλωση.