ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Στα Κούκλια, την αρχαία πρωτεύουσα της Κύπρου, στο τόπο που γεννήθηκε η Αφροδίτη – η Θεά του Έρωτα, φτιαγμένο αποκλειστικά από πέτρα και ξύλο, το Κτήμα Λιόπετρο προσφέρει μαγευτική θέα της Μεσογείου και του Ιερού της Αφροδίτης.

Περιβάλλεται από πανέμορφους κήπους και με την μαγική, ήρεμη, γαλήνια ατμόσφαιρα του επιβεβαιώνει πως το Κτήμα Λιόπετρο είναι οπιο πρόσφατος χώρος αποκλειστικών εκδηλώσεων και γάμου στην Κύπρο.Στην καρδιά της υπαίθρου, φτιαγμένο πάνω σε αρχαιολογικό έδαφος, με πλούσια ιστορία χιλιάδων ετών, το Κτήμα Λιόπετρο βρίσκεται σε περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ένα από τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Set in the heart of the Cypriot countryside on archaeological ground and steeped in history, Liopetro is situated in one of Unesco’s World Heritage sites.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε μια πιο μοναδική και ξεχωριστή τοποθεσία για την πραγματοποίηση του γαμήλιου πάρτι σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

Στο Κτήμα Λιόπετρο μπορείτε να κάνετε τον γάμο των ονείρων σας…

ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

Το Κτήμα Λιόπετρο με τους περίφημα διαμορφωμένους κήπους του διάστασης 1.500τμ προσφέρεται από την πιο λιτή μέχρι την πιο απαιτητική διακόσμηση.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Κτήμα Λιόπετρο ενδείκνυται για την διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων/ πάρτι/ παρουσιάσεων/ εκπαιδεύσεων λόγω της αποκλειστικότητας που προσφέρει στους καλεσμένους του.

ΠΑΡΤΥ

Δημιουργήστε ξεχωριστά πάρτι με το Κτήμα Λιόπετρο. Οι διοργανωτές πάρτι του Κτήματος θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι να αναλάβουν τα πάντα για σας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΡΚΩΝ

SLIDER_1

Κάθε επέτειος γάμου πρέπει να γιορτάζεται με τρόπο μοναδικό. Γιορτάζοντας την επέτειο σας, θυμηθείτε πως ανανεώνετε την δέσμευση σας ο ένας στον άλλο.

Unforgettable moments

FROM OUR BLOG

  • Better to have loved and lost, than to have never loved

    ~ ST.AUGUSTINE ~
  • Nulla facilisis vitae metus quis consequat

    ~ ST.AUGUSTINE ~
  • Integer vulputate molestie ante, vel pellentesque

    ~ ST.AUGUSTINE ~